Akció!

Tavaszi ALAPOZÓ Gimnáziumi Felvételi Előkészítő Kurzus

26 900 Ft43 800 Ft

Tavaszi Alapozó Gimnáziumi felvételi előkészítő, KISCSOPORTOS kurzus 3., 5., 7. osztályosoknak a 8-, 6-, 4-osztályos gimnáziumokba történő továbbtanuláshoz, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémián.

8-osztályosba
8-osztályosba
6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
1. szakasz díj
1. szakasz díj
2. szakasz díj
2. szakasz díj
Teljes díj
Teljes díj
Pest
Pest
Buda
Buda
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Az elmúlt 8 évben kiemelten sikeresnek és eredményesnek bizonyult, központi gimnáziumi felvételi vizsgára felkészítő tavaszi alapozó, KISCSOPORTOS, 8-alkalmas (2 szakaszban) kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a Pesten a PODIT Gyermek Akadémia Százados úti központjában és Budán a Gazdagréti Közösségi Házban. A koronavírus-járvány komoly kihívások elé állította az általános iskolákat. A digitális oktatás, majd a sokszor karanténokkal megszakított időszak meglehetősen változó hatékonysággal segítette a gyermekek fejlődését. A januári központi felvételi vizsgán azonban ettől függetlenül minden korosztálytól számon fogják kérni a szükséges ismereteket. A PODIT Gyermek Akadémián április 2-án induló, az elmúlt években rendkívül hatékonynak bizonyult SZEMÉLYES JELENLÉTI, kiscsoportos foglalkozásokon, felvételi specialista szakpedagógusok vezetésével sajátíthatják el a gyermekek az előírt témakörök ismereteit és a felvételi vizsga típusfeladatait, a központi írásbeli feladatainak a megszokott iskolai gyakorlattól merőben eltérő világát.  

  • Kiscsoportos fejlesztő foglalkozások!
  • Szakértők által egyedileg kidolgozott, hétről hétre, speciálisan az adott csoport számára készült feladatsorok
  • Tapasztalt, felvételi specialista szakpedagógusok
  • Külön szaktanár a különböző területekhez (matematika, geometria, magyar nyelv, szövegértés)
  • Típusfeladatok begyakorlása
  • Írásbeli vizsgarutin elsajátítása
  • Interaktív prezentációs tábla a hatékonyság növelése érdekében
  • Önbizalom és motiváció növelés

Kinek ajánljuk?

3., 5., 7. osztályos a gyermekeke? Szeretné, ha jövőre gimnáziumba felvételizne? Az intenzív gimnáziumi felvételi előkészítő kurzus kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy még időben felkészülhessen gyermeke a jövője szempontjából kiemelkedően fontos megmérettetésre, a 2023 januári központi felvételire.

A sikeres gimnáziumi felvételihez szükséges pontszámok az elmúlt években folyamtos emelkedést mutattak, amiből jól látszik, hogy a színvonalas oktatásra vágyó gyerekeknek egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük. A felvételi vizsga feladatsora, valamint a feladatokhoz tartozó instrukciók alapvetően eltérnek az iskolai tanórákot megszokott számonkéréstől, így a tanulók számára sokszor még a megfelelően elsajátított ismeretek sem jelentenek biztosítékot arra, hogy az adott típusfeladatban felismerjék a tananyag elemeit. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ehhez szükséges vizsgarutint csak megfelelő felkészüléssel lehet megszerezni, így a 8-, 6-, 4-osztályos gimnáziumba készülő tanulók esetében, szülőként érdemes már a 3., 5., 7. osztály második félévében biztosítani a gyerekek számára a megfelelő szakmai színvonalon megtervezett és megtartott felkészülési lehetőséget. A PODIT szakpedagógusai a központi felvételire történő felkészítésben évtizedes tapasztalattal rendelkező specialisták, akik fontosnak tartják, hogy a résztvevő gyerekeknél életkori adottságaiknak megfelelő módszereket alkalmazzanak a kurzus során. A központilag előírt tananyagot tematikusan, ugyanakkor a központi felvételivel megegyező technikai formátumban ismertetik meg a gyerekekkel.  A feladatsorokat az adott csoportra szabva, mindig az előző foglalkozás tapasztalatai, a tudásszint folyamatos monitorozása alapján hétről hétre készítik el szakpedagógusaink, így biztosítva, hogy a gyerekek mindenképpen a számunkra legrelenvánsabb ismereteket sajátíthassák el.

MIKOR ÉS HOL VAN A KÉPZÉS?

A Tavaszi Alapozó Gimnáziumi Központi Felvételi Előkészítő program április 2-án, szombaton indul. A képzést a nagyobb hatékonyság érdekében KISCSOPORTOS(!) magyar nyelvi és matematika foglalkozásokkal, 8 alkalommal tartjuk két helyszínen, Pesten és Budán.

8-osztályos gimnáziumba felkészítő (3. osztályosok részére), szombat 09.00-10.30
6-osztályos gimnáziumba felkészítő (5. osztályosok részére), szombat 09.00-10.30
4-osztályos gimnáziumba felkészítő (7. osztályosok részére), szombat 10.30-12.00

IDŐPONTOK:

  1. szakasz: április 2., 9., 23., május 7.

  2. szakasz: május 14., 21., 28., június 11.

HELYSZÍNEK

KÉPZÉSI DÍJ

A képzés díja 26.900 Ft/ négy alkalom (a 8-alkalom összesen 53.800 Ft).
KEDVEZMÉNYES KÉPZÉSI DÍJ! A nyolcalkalmas előkészítő teljes díja egyben befizetve 53.800 helyett 43.800 forint, amelyet bankkártyával, átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni. A képzési díjat két szakaszban is van lehetőség fizetni (4-4 alkalomra). Ebben az esetbe a szakaszok díja 26.900 Ft, a kétszer 4 alkalom összesen 53.800 Ft.

 

BEIRATKOZÁS A KISCSOPORTOK MIATT KORLÁTOZOTT SZÁMBAN, A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információ
? hello@podit.hu

?+36(30)352-2232

További információk

Osztály

8-osztályosba, 6-osztályosba, 4-osztályosba

Díj

1. szakasz díj, 2. szakasz díj, Teljes díj

Helyszín

Pest, Buda