Akció!

Tavaszi Alapozó Gimnáziumi előkészítő

23 900 Ft39 800 Ft

Intenzív Gimnáziumi Központi Felvételi ráhangoló előkészítő 5. OSZTÁLYOSOKNAK, 6-osztályos gimnáziumokba történő továbbtanuláshoz a Pod-IT Innovatív Gyermek Akadémia felvételire történő felkészítésben tapasztalt szaktanárainak irányításával.

8-osztályosba
8-osztályosba
6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
1. szakasz díj
1. szakasz díj
2. szakasz díj
2. szakasz díj
Teljes díj
Teljes díj
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

A Tavaszi Alapozó Gimnáziumi Felvételi Előkészítő kurzus 2021. április 10-én indul, szombat délelőtti időpontokban. A képzést 8 alkalommal (április 10., 17., 24., május 8., 15., 29.,  június 5., 12.) tartjuk a POD-IT Gyermek Akadémia szervezésében.

Jelentkezni a beiratkozás feliratra kattintva lehet! A képzés díja 23.900 Ft/ négy alkalom (a 8-alkalom összesen 47.800 Ft).
KEDVEZMÉNYES KÉPZÉSI DÍJ! A nyolcalkalmas előkészítő teljes díja egyben befizetve 47.800 helyett 39.800 forint, amelyet átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

MIRŐL SZÓL A KURZUS?
A sikeres gimnáziumi felvételihez szükséges pontszámok emelkedéséből jól látszik, hogy egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük a színvonalas oktatásra vágyó gyerekeknek. A tapasztalat azt mutatja, hogy a felvételi vizsga félévében már elsősorban csak arra van lehetősége a felkészítő pedagógusoknak, hogy a felvételin előforduló típusfeladatokkal ismertessék meg a gyerekeket, és megfelelő vizsgarutint tudjanak biztostani számukra. A matematika, magyar, szövegértés tárgykörében elmélyült tudást azonban csak hosszabb felkészüléssel lehet megszerezni, így a 6-osztályos gimnáziumba készülő tanulók esetében, szülőként érdemes már a 5. osztály második félévében biztosítani a gyerekek számára a megfelelő szakmai színvonalon megtervezett és megtartott felkészülési lehetőséget.  A POD-IT szakpedagógusai a központi felvételire történő felkészítésben tapasztalt specialisták. Fontosnak tartják, hogy a résztvevő gyerekeknél életkori adottságaiknak megfelelő módszereket alkalmazzanak a kurzus során.

További információk

Osztály

8-osztályosba, 6-osztályosba, 4-osztályosba

Díj

1. szakasz díj, 2. szakasz díj, 3. szakasz díj, Teljes díj