Akció!

Szuperintenzív Gimnáziumi Felvételi Előkészítő

28 900 Ft49 800 Ft

A központi gimnáziumi felvételire felkészítő kiscsoportos(!), szuperintenzív kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a POD-IT Gyermek Akadémián.

8-osztályosba
8-osztályosba
6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
1. szakasz díj
1. szakasz díj
2. szakasz díj
2. szakasz díj
Teljes díj
Teljes díj
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

MIKOR ÉS HOL VAN A KÉPZÉS?

Az Szuperintenzív Gimnáziumi Központi Felvételi Előkészítő program október 17-én, szombaton 9.00-kor indul. A képzést a nagyobb hatékonyság érdekében KISCSOPORTOS(!) magyar nyelvi és matematika foglalkozásokkal, a januári felvételiig bezárólag 10 alkalommal (október 17., 24., november 7., 14., 21., 28., december 5., 19., január 9., 16) tartjuk a POD-IT Gyermek Akadémia központjában:

A beiratkozás a korlátozott létszám és a szabad férőhelyek függvényében. Jelentkezni a beiratkozás feliratra kattintva lehet! A képzés díja 28.900 Ft/ szakasz (a két szakasz, 10 alkalom összesen 57.800 Ft).
KEDVEZMÉNYES KÉPZÉSI DÍJ! A 2×5 alkalmas előkészítő teljes díja egyben befizetve 57.800 helyett 49.800 forint, amelyet átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

MIRŐL SZÓL A KURZUS?

A POD-IT tanárai tapasztalt felvételi specialista szaktanárok. Fontosnak tartják, hogy a résztvevő gyerekeknél életkori adottságaiknak megfelelő módszereket alkalmazzanak a kurzus során. Inspiráló foglalkozásokat tartanak, ezért a gyerek élvezik az órákat, amelyeken örömmel vesznek részt. Hasznos ötleteket, tanácsokat adnak a hatékony és egyben jó hangulatú felkészítést során.

KINEK LEHET SZÜKSÉGE ARRA, HOGY ELVÉGEZZE?

Ezt az előkészítőt minden negyedikes tanulónak javasoljuk, mert a jó írásbeli teljesítmény is szükséges ahhoz, hogy felvegyék a választott iskolába. A 8-osztályos gimnáziumok nem írathatnak saját, külön felvételi vizsgát, csak a központi, egységes felvételit követelhetik meg. A POD-IT felkészült, felvételi specialista oktatói arra törekszenek, hogy felkészítőre szívesen járjanak a gyerekek. A felkészítő során felmerült kérdéseket türelemmel és segítőkészen megválaszolják!

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információ
hello@podit.hu

+36(30)352-2232

További információk

Osztály

8-osztályosba, 6-osztályosba, 4-osztályosba

Díj

1. szakasz díj, 2. szakasz díj, Teljes díj