SZÓBELI Gimnáziumi felvételi előkészítő kurzus – 2022

24 900 Ft

A központi gimnáziumi felvételi szóbeli részére felkészítő kiscsoportos(!), intenzív kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémián.

6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Az elmúlt 8 évben kiemelten sikeresnek és eredményesnek bizonyult, központi gimnáziumi felvételire felkészítő kurzus szóbeli vizsgára kidolgozott szakasza felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémia Százados úti központjában a 6-, és 4-évfolyamos gimnáziumba készülő gyermekek számára. A rendkívül praktikus, gyakorlatra és szimulált vizsgahelyzetekre épülő képzés segít áttörni a tanulóknak a felvételi vizsgák feszült légköre okozta gátakat, és lehetőséget kínál egy magabiztos rutin elsajátítására. A február 5-én induló kurzus kiscsoportos foglalkozásain, felvételi specialista szakpedagógusok vezetésével sajátíthatják el a gyermekek a szóbeli vizsgák különböző típusait, az elvárt megjelenés, viselkedés kultúrát, a leggyakoribb témákat és az önmagukról összeállítandó portfolió összeállításához szükséges ismereteket.  

  • Kiscsoportos fejlesztő foglalkozások
  • Szakértők által egyedileg kidolgozott, folyamatosan frissített tananyag
  • Szimulált próbavizsga szituációk
  • Tapasztalt, felvételi specialista szakpedagógusok
  • Önbizalom és motiváció növelés

Tematika

  1. alkalom: szóbeli vizsga típusok, hasznos felvételi segédletek, etikett, felszerelés, önmagunkról portfólió
  2. alkalom: szóbeli vizsga szimuláció I.  (megjelenés, viselkedés kultúra, leggyakoribb témák)
  3. alkalom: szóbeli vizsga szimuláció II. (kommunikációs gyakorlatok, stresszhelyzet kezelése, magabiztos fellépés)

Kinek ajánljuk?

A központilag egységesen szervezett írásbeli vizsgával ellentétben szóbeli vizsgák esetében a gimnáziumoknak lehetőségük van rá, hogy az adott intézményre szabva, saját elképzeléseik, hagyományaik alapján építsék fel a felvételi folyamatot. Abban azonban nincs eltérés az egyes intézmények között, hogy alapvetően a tanulók gondolkodásának, viselkedésének, szociális készségeinek érettségét igyekeznek felmérni. Egy ilyen vizsgahelyzethez való megfelelő reagáláshoz minden gyermeknek szüksége van egyfajta gyakorlatra, amelyet egy elméleti felkészítéssel nem lehet megfelelő hatékonysággal elsajáttítatni. Ezt a fajta készséget elsősorban csak “éles helyzet szerű” szituációk átélésével, és az ezekben a szituációkban mutatott teljesítményt követő azonnali visszajelzésekből lehet felépíteni. A kurzus elvégzését tehát minden olyan 6. és 8. osztályos tanulónak ajánljuk, aki olyan gimnáziumba felvételizik, amelyben a központi írásbelit követően szóbeli vizsga is szerepel a felvételi folyamatban.

MIKOR ÉS HOL VAN A KÉPZÉS?

A Szóbeli Gimnáziumi Felvételi Előkészítő program február 5-én, szombaton indul. A képzést a megfelelő hatékonyság érdekében KISCSOPORTOS, gyakorlatorientált foglalkozásokkal tartjuk a PODIT Százados úti központjában. Az iskoláknak 2022. február 22. és március 11. között van lehetőségük a szóbeli vizsgák kiírására.

A KURZUS IDŐPONTJAI

február 5., 12., 19.

szombat 9.00-10.30

HELYSZÍN

KÉPZÉSI DÍJ

A szóbeli felkészítő kurzus díja 24.900 Ft, amelyet bankkártyával, átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni. A regisztrációt követően helyeket csak a képzési díj rendezését követően tudunk biztosítani.

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információ
📧 hello@podit.hu

📞+36(30)352-2232

További információk

Osztály

6-osztályosba, 4-osztályosba