Akció!

Sakkpalota 4K – PODIT Sakkakadémia Tábor 2022

10 000 Ft47 900 Ft

Szellemi kreativitás fejlesztő napközis tábor 6-12 éves gyermekek számára a PODIT Gyermek Akadémián. A Legjobb Európai Tananyag díjas Sakkpalota Oktatási Program 4K-s, továbbfejlesztett verziója.

Július 11-15.
Július 11-15.
Július 18-22.
Július 18-22.
Augusztus 1-5.
Augusztus 1-5.
Augusztus 8-12.
Augusztus 8-12.
Augusztus 22-26.
Augusztus 22-26.
Regisztrációs díj
Regisztrációs díj
Tábor díj
Tábor díj
Igen
Igen
Nem
Nem
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Mert egy nyári tábor lehet szórakoztató és fejlesztő is egyben!

Napközis fejlesztő tábor 6-12 éves gyermekek számára a PODIT Gyermek Akadémián.

 • Egész napos kreatív, szellemi és mozgásos feladatok
 • Napi háromszori étkezés (gyümölcs és zöldség is)
 • Egyedi, inspiratív oktatásikörnyezet
 • Szabadtéri mozgásos feladatok
 • Önbizalom növelő trófea minden résztvevő gyermek számára

Kinek ajánljuk?
Tudatos Szülőként szeretné, ha gyermekének egy változatosan szórakoztató nyári élményben legyen része, amelyben ráadásul játékosított formában a digitális korban legfontosabb alapkompetenciáit is fejlesztjük?
Akkor Önöknek ajánljuk a PODIT Sakkpalota 4K tábort!

A PODIT Sakkakadémia tábor a nemzetközi és magyar szakmai díjak és elismerések sorát elnyerő Sakkpalota program továbbfejlesztett 4K-s változatával, egy különleges fantáziavilág segítségével, játékosított, szórakoztató formában fejlesztjük a táborba beíratott gyermekek kreativitását, vizuális gondolkodását, mozgáskoordinációját. Mindezekhez a sakk stratégiai táblajáték szabályai, bábjai és világa jelenti az alapot, de a feladatok, játékok sokszínűsége, messze túlmutat a 64 mező világán, és a digitális kor ingereihez szokott gyermekek számára kínál olyan egész napos szellemi és fizikai elfoglaltságot, amelyben végig örömüket lelik.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert kifejezetten a digitális korban gyakorlatilag minden gyermeknél fellépő gondolkodásbéli hiányosságok pótlására dolgoztuk ki, eredményességét pedig számos hazai és nemzetközi szakmai elismerés és mérési eredmény bizonyítja.

Miért ad többet a mi programunk, mint a legtöbb nyári napközis tábor?
Mert egy olyan innovatív oktatási programot alkalmazunk, amely a játék iránti ösztönös vonzódást alapul véve egy nagyon gyorsan megtanulható stratégiai táblajáték, a sakk kereteit felhasználva alakítja ki a gyerekekben azt a készséget, hogy az elsajátított rendszerben való gondolkodást a mindennapi életükben és a tanulásban is alkalmazzák.

Fontos tudnivalók a táborról

Sakktudás
A táborban való részvételhez nem szükséges előzetes sakktudás, a differenciált foglalkozásokon a kezdőkkel külön foglalkoznak szakembereink, a korábban is sakkozó gyerekeknek pedig a tudásuk fejlesztésének megfelelő foglalkozásokat tartunk.

Napi program
Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés
Gyermeke számára napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

Helyszín
A foglalkozások a PODIT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Mindamellett, hogy a PODIT képzéseit és táborait eddig is a kislétszámú csoportokban történő fejlesztés jellemezte, szeretnénk kiemelni, hogy az akadémia ötszintes épületében 13 különálló oktatóteremmel rendelkezik, így a gyermekek kisebb csoportokra történő elkülönítése gond nélkül megoldható. Az Aréna Pláza és a Puskás Aréna tőszomszédságában található zárt épületkomplexum autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím
PODIT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10)

Mennyibe került?
A hétfőtől péntekig tartó tábor díja: 47.900 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyermek

A helyfoglaláshoz 10.000 Ft-os regisztrációs díj befizetése szükséges! A fennmaradó összeget a tájékoztató emailben jelzett határidőig bankkártyás fizetéssel, átutalással, vagy előzetes egyeztetés alapján a turnus kezdésének reggeléig személyesen lehet rendezni.

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel a képességfejlesztő Sakkpalota 4K és a PODIT Sakkakadémia foglalkozásokon
– Napi háromszori étkezés (meleg ebéddel)
– Otthon és az iskolában is végezhető tanulást segítő, koncentrációt fokozó, memóriát javító gyakorlatok elsajátítását
– A hét folyamán minden gyermek számára legalább egy önbizalomnövelő trófea elnyerését
– Oktatótermi és szabadtéri mozgásos élmény programokat

Turnusok

    1. július 11-5. MEGTELT!
    2. július 18-22.   MEGTELT!
    3. augusztus 1-5. MEGTELT!
    4. augusztus 8-12. MEGTELT!
    5. augusztus 22-26. MEGTELT! (CSAK VÁRÓLISTÁRA FOGADUNK JELENTKEZÉST) 

Képességfejlesztő Sakkpalota foglalkozások
A Sakkpalota fantázia világának és lakóinak megismerése, meseterápia, finommotorika, téri tájékozódás, tanulási szokások, memória, összpontosítóképesség fejlesztése, a sakkjáték szabályainak, motívumainak és stratégiai elemeinek megismerése

COVID-19 Egészségügyi protokoll
A PODIT Gyermek Akadémia természetesen minden megtesz annak érdekében, hogy egészségügyi szempontból a lehető legbiztonságosabb környezetet tudja biztosítani a foglalkozásokhoz. Az oktatóközpont napi szintű, szakszerű  fertőtlenítése mellett a szervezés az aktuálisan hatályos járványügyi szabályozásnak megfelelően történik. A tábori foglalkozásokon csak egészséges gyermekek vehetnek részt!

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információk és jelentkezés: 

email: hello@podit.hu          telefon: +36303522232