Akció!

4-,6-,8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő kurzus

24 900 Ft65 000 Ft

A központi gimnáziumi felvételire felkészítő kiscsoportos(!), intenzív kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémián.

8-osztályosba
8-osztályosba
6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
1. szakasz díj
1. szakasz díj
2. szakasz díj
2. szakasz díj
3. szakasz díj
3. szakasz díj
Teljes díj
Teljes díj
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

MIKOR ÉS HOL VAN A KÉPZÉS?

Az Intenzív Gimnáziumi Központi Felvételi Előkészítő program szeptember 18-án, szombaton indul. A képzést a nagyobb hatékonyság érdekében KISCSOPORTOS(!) magyar nyelvi és matematika foglalkozásokkal, a januári felvételiig bezárólag 12 alkalommal (szeptember 18., 25., október 2., 9., 16., november 6., 13., 27., december 4., 18. január 8., 15.) tartjuk két helyszínen:

A beiratkozás a szabad helyek függvényében.
A képzés díja 24.900 Ft/ négy alkalom (a 12-alkalom összesen 74.700 Ft).
KEDVEZMÉNYES KÉPZÉSI DÍJ! A háromszor négy alkalmas előkészítő teljes díja egyben befizetve 74.700 helyett 65.000 forint, amelyet bankkártyával, átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

MIRŐL SZÓL A KURZUS?

A POD-IT tanárai tapasztalt felvételi specialista szaktanárok. Fontosnak tartják, hogy a résztvevő gyerekeknél életkori adottságaiknak megfelelő módszereket alkalmazzanak a kurzus során. Inspiráló foglalkozásokat tartanak, ezért a gyerek élvezik az órákat, amelyeken örömmel vesznek részt. Hasznos ötleteket, tanácsokat adnak a hatékony és egyben jó hangulatú felkészítést során.

KINEK LEHET SZÜKSÉGE ARRA, HOGY ELVÉGEZZE?

Ezt az előkészítőt minden nyolcadikosnak javasoljuk, mert a jó írásbeli teljesítmény is szükséges ahhoz, hogy felvegyék a választott iskolába. A 4-, 6-, és 8-osztályos gimnáziumok nem írathatnak saját, külön felvételi vizsgát, csak a központi, egységes felvételit követelhetik meg. A PODIT felkészült, felvételi specialista oktatói arra törekszenek, hogy felkészítőre szívesen járjanak a gyerekek. A felkészítő során felmerült kérdéseket türelemmel és segítőkészen megválaszolják!

További információk

Osztály

8-osztályosba, 6-osztályosba, 4-osztályosba

Díj

1. szakasz díj, 2. szakasz díj, 3. szakasz díj, Teljes díj