Akció!

4-,6-,8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő kurzus

28 900 Ft75 000 Ft

A központi gimnáziumi felvételire felkészítő kiscsoportos(!), intenzív kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémián.

8-osztályosba
8-osztályosba
6-osztályosba
6-osztályosba
4-osztályosba
4-osztályosba
1. szakasz díj
1. szakasz díj
2. szakasz díj
2. szakasz díj
3. szakasz díj
3. szakasz díj
Teljes díj
Teljes díj
Pest
Pest
Buda
Buda
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Az elmúlt 8 évben kiemelten sikeresnek és eredményesnek bizonyult, központi gimnáziumi felvételi vizsgára felkészítő intenzív, KISCSOPORTOS, 12-alkalmas (3 szakaszban) kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével Pesten a PODIT Gyermek Akadémia Százados úti központjában és Budán a Gazdagréti Közösségi Házban. A PODIT Gyermek Akadémián szeptember 17-én induló, az elmúlt években rendkívül hatékonynak bizonyult személyes jelenléti, kiscsoportos foglalkozásokon, felvételi specialista szakpedagógusok vezetésével sajátíthatják el a gyermekek az előírt témakörök ismereteit és a központi felvételi vizsga típusfeladatait, és a szóbeli vizsga rendszeréhez szükséges ismereteket. 

 • Kiscsoportos fejlesztő foglalkozások!
 • Szakértők által egyedileg kidolgozott, folyamatosan frissített tananyag
 • Tapasztalt, felvételi specialista szakpedagógusok
 • Külön szaktanár a különböző területekhez (matematika, geometria, magyar nyelv, szövegértés)
 • Típusfeladatok begyakorlása
 • Írásbeli vizsgarutin elsajátítás
 • Szóbeli vizsga felkészítés
 • A központi felvételivel minden elemében megegyező próbavizsga
 • Interaktív prezentációs tábla a hatékonyság növelése érdekében
 • Önbizalom és motiváció növelés

Kinek ajánljuk?

4.-, 6-, 8. évfolyamot kezd ősztől a gyermeke? Szeretné, ha jövőre gimnáziumba felvételizne? Az intenzív gimnáziumi felvételi előkészítő kurzus kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy még időben felkészülhessen gyermeke a jövője szempontjából kiemelkedően fontos megmérettetésre, a januári központi felvételire.

A sikeres gimnáziumi felvételihez szükséges pontszámok az elmúlt években folyamtos emelkedést mutattak, amiből jól látszik, hogy a színvonalas oktatásra vágyó gyerekeknek egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük. A felvételi vizsga feladatsora, valamint a feladatokhoz tartozó instrukciók alapvetően eltérnek az iskolai tanórákot megszokott számonkéréstől, így a tanulók számára sokszor még a megfelelően elsajátított ismeretek sem jelentenek biztosítékot arra, hogy az adott típusfeladatban felismerjék a tananyag elemeit. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ehhez szükséges vizsgarutint csak megfelelő felkészüléssel lehet megszerezni, így a 8-, 6-, 4-osztályos gimnáziumba készülő tanulók esetében, szülőként érdemes időben biztosítani a gyerekek számára a megfelelő szakmai színvonalon megtervezett és megtartott felkészülési lehetőséget.

MIKOR ÉS HOL VAN A KÉPZÉS?

Az Intenzív Gimnáziumi Központi Felvételi Előkészítő program szeptember 17-én, szombaton indul. A képzést a nagyobb hatékonyság érdekében KISCSOPORTOS(!) magyar nyelvi és matematika foglalkozásokkal, a januári felvételiig bezárólag 12 alkalommal tartjuk két helyszínen, Pesten és Budán.

8-osztályos felkészítő, szombat 9.00-10.30
6-osztályos felkészítő, szombat 10.30-12.00
4-osztályos felkészítő, szombat 12.00-13.30

IDŐPONTOK:

 1. szakasz: szeptember 17., 24., október 1., 8.
 2. szakasz: október 22., november 12., 19., december 3.
 3. szakasz: december 10., 17., január 7., 14.

HELYSZÍNEK

KÉPZÉSI DÍJ

KEDVEZMÉNY! A háromszor négy-alkalmas előkészítő teljes díja egyben befizetve 86.700 helyett 75.000 forint, amelyet bankkártyával, átutalással vagy a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

A képzési díjat három szakaszban is van lehetőség fizetni (4-4-4 alakalom). Ebben az esetbe az egyes szakaszok díja 28.900 Ft, a háromszor 4 alkalom összesen 86.700 Ft.

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információ
 hello@podit.hu

+36(30)352-2232

További információk

Osztály

8-osztályosba, 6-osztályosba, 4-osztályosba

Díj

1. szakasz díj, 2. szakasz díj, 3. szakasz díj, Teljes díj

Helyszín

Pest, Buda