PODIT Szuper Kreatív Táborok 2024
hét féle tematikus tábor egy helyen

Jelentkezz most Early Bird kedvezménnyel!

nap
óra
perc
másodperc

IRATKOZZ BE!

Ismerd meg képzéseinket, illetve táborainkat! Válaszd ki, a gyermekednek leginkább megfelelőt.

Tavaszi ALAPOZÓ Gimnáziumi Felvételi Előkészítő Kurzus
2024

4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor
2024

Sakkpalota 4K – PODIT Sakkakadémia Tábor
2024

PODIT Kis művészek Tábor 2024 –
jobb agyféltekés rajz és
grafika tábor

American English
Summer Camp for KIDS
2024

PODIT Improvizációs, készségfejlesztő drámapedagógiai Tábor
2024

Vélemények rólunk

Büszkék vagyunk arra, hogy a képzéseinkben , táborainkban résztvevő gyermekek mindegyike pozitív élményekkel távozott tőlünk!

Melinda
PODIT GIMNÁZIUMI FELKÉSZÍTŐ
Tovább olvasom
Kedves Podit Csapat! Lányunk, Léna a kurzus végén megírt próbafelvételi eredményéhez képest matematikából plusz 3, magyarból plusz 5 pontot szerzett az írásbeli felvételi során és 84 pontot szerzett összesen. Mindkét megcélzott gimibe behívták szóbelire, az egyik helyen maximális pontszámot szerzett a másik helyen is csak két pontot veszített. Ezúton szeretnénk megköszönni a közel egy éves gyakorlást, az óratartó kollégák útmutatásait és támogató tanácsait és segítségét.
Anita
PODIT GIMNÁZIUMI FELKÉSZÍTŐ
Tovább olvasom
Kedves PODIT csapat! 10 éves nagylányom, Lili a nyár folyamán járt Önökhöz, a 8-osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő kurzusra. Nagy örömmel és mérhetetlen büszkeséggel szeretném tudatni a jó hírt; ma kaptuk kézhez a felvételi eredményeket. Lili matekból 45, magyarból pedig 47 pontot ért el. Természetesen Lilikémé az érdem, de ehhez a csodálatos eredményhez az Önök munkája is nagyban hozzájárult, melyet ezúton is köszönök!
Vilmos
PODIT KURZUS ISKOLÁSOKNAK
Tovább olvasom
Nagyon szépen köszönöm a felkészítést Ági néninek, Bíborka néninek, Zsuzsa néninek és a Podit egész csapatának. Sikerült jól megírni a felvételit matek 38 pont, magyar 41 pont (a fogalmazásomra 10 pontot kaptam). Így elég jó, esélyem van bekerülni a gimnáziumba, ahova menni szeretnék. Van egy öcsém, aki most 6. osztályos. Szüleim azt mondták, jövő évben őt is beíratják a Podit előkészítő kurzusaira.
Zsuzsanna
SAKKPALOTA TÁBOR
Tovább olvasom
Mivel a kisfiam szeretett volna sakktáborba menni, így megnéztem a Google-ben mit találok. Titeket adott ki először. Megnéztem a weboldalt, tetszett. Most telt le az egy hét tábor. Annyira tetszett Andráskának, hogy kérte, hogy még mehessen nyáron. Így megy augusztusban is hozzátok. Nem tudom mit és hogyan csináltok, de azt nagyon jól. Köszönöm! 🤗💝
Előző
Következő

Kép és
Videó galéria

Tekints be a kulisszák mögé, érezd át a Podit-es események hangulátát videó-, és képgalériánk segítségével!

OKTASS NÁLUNK!

Légy aktív tagja egyedülálló, innovatív fejlesztő és képző központunknak.